Ами и нова Алфа да си купиш до 90-100 000 км. ще сменяш само ко нсумативи и гуми и ще се возиш.Тук не говорим за нови коли.А 50 000 км. са 2 години доста каране....Е за 2 години батенце няма кола която да не се счупи нещо по нея(2ра употреба купена на 90 000 + км.).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156 2.4 ЖТД
Collapse
X
-
...Хм, ми на някои хора може да им трябват парички и затова да си продават колата - не мисуш'уи?
Значи като я купи и край, с нея до гроб, така ли? Може да иска да си купи по-хубава, по-бърза, по-комфортна, по-спортна, ми може да се жени бе.
Колкото до немските коли само мога да кажа, че ПО ПРИНЦИП окачването на А4 (първото) и особено на А3, е много по-надеждно от на 156. Е, при А3 е като при Голф ІV. Фатката е ясна - или просто направено, но пък няма тази стабилност и комфорт, или сложно многолостово, с 2 носача и т.н. Не само красотата иска жертви. Трябва да се прави компромис. Няма кола, която хем да е евтина, хем да е нечуплива, хем да е красива, хем мнооо да бега, хем нищо да не гори.
Както виждаш никой не твърди, че не се иска поддръжка и че не се поврежда. А тези 50 хил. км. са ти над 5000 лева за нафта. Недей да мислиш като оная баба, на която й дали панелен апартамент. Попитала архитекта колко ще издържи, а той казал - небой се бабо, 100 години ше изакара, нема да се плашиш! А тя казала - еййййй, ми аз ко ше прая после?!!! 50 хил. км. не са малко.
И аз още си търся кола, но нещо закъсах с парите (лични неща) и ако някой си търси спортен шосеен японски мотоциклет 2002 г., 0-400 м. - 10,9 сек (600сс) да свирка. Давам и пара - до 2 хил. лв.Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lil'BassНа 50к ремонти ??
Сериозно кажете искрено, много ли се правят
За сравнение ще ти кажа само,че в момента карам служебен Форд Фиеста на 2 год и 46000км и се разтропа целия.При това карам внимателно и го пазя.Просто пътищата са ни такива!alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от samara...абе, все пак ...за само 6 месеца да се наиграеш на кола
...както казах, може да има всякакви причини ...ако ше се жени обаче, моя съвет е да си задържи алфатаhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
нема кинти, нема, нема кинти - скоро нема да си зимам Бентли !
Колата е върхъъъъ... ама като нема кинти... се продава !
кво да праиш, съдба...
Ако те притеснява нещо че съм се разочаровал... Мнее пак ще е Алфа... но малко по-нататък. за сега може би една 145... после живот и здраве, и най вече кинти... един крос вагон или 166 ще ми дойде ексраhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Направи си тема в този раздел и се изфукай де :P Що спамиш на ората по темите, м?
Колкото до хелпването считай че ще ти се хелпне. Аз нямам алфа, ама спамя тук-там, но поне искам да си купя. Чета предимно и се радвам на чудесния прием тук, има колегиалност и няма лични нападки и обиди. Рядко се среща това! Е, не казвам че няма, аз не съм срещал.
Хайде, пусни темичка да видим алфетка-мажуретка, хе-хе. Изфукай се бе, няма да те е срам! Като стана въпрос за женене да те питам като те е срам как ще се ожениш бреСпам, къде видяхте този спам... край, спирам!!!
Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lil'BassНа 50к ремонти ??
Сериозно кажете искрено, много ли се правят
За сравнение ще ти кажа само,че в момента карам служебен Форд Фиеста на 2 год и 46000км и се разтропа целия.При това карам внимателно и го пазя.Просто пътищата са ни такива!alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
Comment